Beek- en bultpad

Wandelen langs beken met verrassende vergezichten over het agrarische land. Ontdek het afwisselende landschap van Wekerom. Wandelen langs oude landbouwgronden, grotendeels onverharde paden, over de Wekeromse Bult met een prachtig vergezicht over de Gelderse Vallei. Het agrarisch gebied valt hier in alle rust te beleven. Klompen aan, rugzak op en gaan! Start bij het Kulturhus in Wekerom en kom er na de wandeling een heerlijke kop koffie drinken!

Rondwandeling: Het Beek- en Bultpad (9 km)

Startpunt: Kulturhus Wekerom, Dorpsplein 1, 6733 AV Wekerom, startpaneel t.o. Evekinkweg 15, 6733 BA Wekerom

Markering: Paarse markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Route combineren: U kunt het Beek en Bultpad combineren met het Valkschepad. Eventuele overstappunten zijn op de kaart aangegeven en ter plekke in het veld.

Bezienswaardigheden: De nummers op de plattegrond in de brochure verwijzen naar bezienswaardigheden langs de route.

Onverharde paden: Niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

Honden verboden: Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor uw begrip. De brochure is bij het Kulturhus Wekerom verkrijgbaar.

Wandelen over het Beek- en Bultpad, een unieke ervaring
Meer informatie over het Wekeromse klompenpad, bezoek de website: www.Klompenpaden.nl